17 dic 2020, 18:39  

Планетата ни страда 

  Poesía » Otra
369 0 0

Усещаме страданието 'и,

в аномалията на

сезоните.

Думичката е разкаяние.

Кой ще 'и закърпи

озона?

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??