Dec 17, 2020, 6:39 PM  

Планетата ни страда 

  Poetry » Other
350 0 0

Усещаме страданието 'и,

в аномалията на

сезоните.

Думичката е разкаяние.

Кой ще 'и закърпи

озона?

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??