Вълшебно е то,
да обичаш, все едно!
Сърцето ти в мъка,
но не е злополука…
Потъваш в морето,
но жив си ето!
Гориш в пламъци безкрайни,
но болките, те са трайни!
Момко, имам лоша новина!
Загубил си се в чужда планина!
Планината, от където,
можеш да видиш морето,
да гледаш огъня отдалеко
и да слушаш сърцето, което
бие за нея със силно ехо!
© Онур Илязов Todos los derechos reservados