13.04.2024 г., 7:35 ч.

Планината, морето, огънят, сърцето… 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
72 0 0

Вълшебно е то,

да обичаш, все едно!

Сърцето ти в мъка,

но не е злополука…

Потъваш в морето,

но жив си ето!

Гориш в пламъци безкрайни,

но болките, те са трайни!

Момко, имам лоша новина!

Загубил си се в чужда планина!

 

Планината, от където,

можеш да видиш морето,

да гледаш огъня отдалеко 

и да слушаш сърцето, което

бие за нея със силно ехо!

© Онур Илязов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??