17 ago 2010, 19:50

Пленено небе 

  Poesía » Otra
516 0 7

                                              ***

 

                                              Небето в мене помръкна.

                                              Птицата прибра криле.

                                              Защо забравих, че има приятели

                                              и как забравих, че има море?



© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??