17.08.2010 г., 19:50 ч.

Пленено небе 

  Поезия » Друга
511 0 7

                                              ***

 

                                              Небето в мене помръкна.

                                              Птицата прибра криле.

                                              Защо забравих, че има приятели

                                              и как забравих, че има море?



© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??