Aug 17, 2010, 7:50 PM

Пленено небе 

  Poetry » Other
517 0 7

                                              ***

 

                                              Небето в мене помръкна.

                                              Птицата прибра криле.

                                              Защо забравих, че има приятели

                                              и как забравих, че има море?



© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??