23 nov 2007, 8:09

Плюшено мече 

  Poesía » Para niños
627 2 3
                                 Плюшено  мече

                  Мое плюшено мече, добричко
                  не ме оставяй в леглото самичко!
                  Под юрганчето ела да те прегърна,
                  лапички топли до мен да зърна...

                  Ушички овални до мен доближи
                  и в миг затварям спокоен очи.
                  Нищо, че съм аз голям,
                  не ме оставяй вечер сам!

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??