23.11.2007 г., 8:09 ч.

Плюшено мече 

  Поезия » За деца
626 2 3
                                 Плюшено  мече

                  Мое плюшено мече, добричко
                  не ме оставяй в леглото самичко!
                  Под юрганчето ела да те прегърна,
                  лапички топли до мен да зърна...

                  Ушички овални до мен доближи
                  и в миг затварям спокоен очи.
                  Нищо, че съм аз голям,
                  не ме оставяй вечер сам!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??