10 sept 2020, 13:29

По Атанас Буров 

  Poesía
289 0 1

По Атанас Буров —

„Българинът прощава за всичко, но не и на преуспяващите.“ :

 

Хексаметрично

и в рамка на „хайку“  по

Буров   банкера 

 

в Българско — да се

твори и напред гледа —

дави съседа

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??