Sep 10, 2020, 1:29 PM

По Атанас Буров 

  Poetry
288 0 1

По Атанас Буров —

„Българинът прощава за всичко, но не и на преуспяващите.“ :

 

Хексаметрично

и в рамка на „хайку“  по

Буров   банкера 

 

в Българско — да се

твори и напред гледа —

дави съседа

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??