10.09.2020 г., 13:29 ч.

По Атанас Буров 

  Поезия
286 0 1

По Атанас Буров —

„Българинът прощава за всичко, но не и на преуспяващите.“ :

 

Хексаметрично

и в рамка на „хайку“  по

Буров   банкера 

 

в Българско — да се

твори и напред гледа —

дави съседа

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??