Безмълвие... Със жар гореща
докосваме се със очи.
Опитвам се да кажа нещо,
но по-добре да помълчим...
Душите ни за миг се срещат -
ефирна музика звучи.
Опитваш се да кажеш нещо,
но по-добре да помълчим...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados