9 июн. 2008 г., 10:21

По-добре да помълчим... 

  Поэзия » Любовная
1600 0 34

Безмълвие... Със жар гореща

докосваме се със очи.

Опитвам се да кажа нещо,

но по-добре да помълчим...

 

Душите ни за миг се срещат -

ефирна музика звучи.

Опитваш се да кажеш нещо,

но по-добре да помълчим...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??