9.06.2008 г., 10:21 ч.

По-добре да помълчим... 

  Поезия » Любовна
1601 0 34

Безмълвие... Със жар гореща

докосваме се със очи.

Опитвам се да кажа нещо,

но по-добре да помълчим...

 

Душите ни за миг се срещат -

ефирна музика звучи.

Опитваш се да кажеш нещо,

но по-добре да помълчим...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??