9 jun 2020, 23:44

По-красива от тебе не срещнах 

  Poesía » De amor
673 2 2

По-красива от тебе не срещнах.
Не намерих и бледо подобие
на ефирната хубост неземна,
със която застилаш ми нощите.
Затова обожавам те още,
пък дори да е обич погрешна.
Ти Любов си, с мотив Невъзможност.
По-красива от тебе не срещнах.

© Николай Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??