9.06.2020 г., 23:44 ч.

По-красива от тебе не срещнах 

  Поезия » Любовна
670 2 2

По-красива от тебе не срещнах.
Не намерих и бледо подобие
на ефирната хубост неземна,
със която застилаш ми нощите.
Затова обожавам те още,
пък дори да е обич погрешна.
Ти Любов си, с мотив Невъзможност.
По-красива от тебе не срещнах.

© Николай Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??