23 may 2020, 8:43

По мен... 

  Poesía » Erótica
1120 1 0

Кубче лед – огледало,

което постепенно разлива

твоите черти по мен...

докато потънеш...

в дълбините ми...

 

                       © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1485 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??