16 jun 2024, 10:04

По пътя 16 

  Poesía
143 0 0

 

                  П О   П Ъ Т Я   16

 

Турболенциите във въздушните ями,

са за сега само превантивна индикация,

предупреждаваща за Страшните Урагани,

Които ще побъркат граматиката на Цивилизацията!!!

 

Дупки по магистралите,дупки във въздуха-

преобърната извечна инверсия,

на глобалното ни Мазало Кървите

ще удавят напъните на нашите Претенции!

 

Това не са измишльотини!

Нещата се случват точно Сега,

Аномалиите ни смъкват кюлотите

и Майтап си правят с нас не на Шега!

 

27.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??