Аз
искам
да
избягам!
Вик!
По пътя!
Грийнзбърг!
Керуак!
И цитати мъртви!
По пътя си вървим.
Понякога самотни.
Понякога разлистени.
Понякога умиращи.
Битници.
И анархисти.
Живеещи.
Издъхващи.
И стиховете ни
разбиващи
понякога
са
просто
мъртви.
© Павел Todos los derechos reservados
И анархисти.-Такива сме!Поздрав за пътя!