9.05.2008 г., 10:17 ч.

По пътя 

  Поезия » Друга
680 0 5
 

Аз

     искам

                 да

                       избягам!

 

Вик!

         По пътя!

                         Грийнзбърг!

                                               Керуак!

 

И цитати мъртви!

 

По пътя си вървим.

Понякога самотни.

Понякога разлистени.

Понякога умиращи.

 

Битници.

И анархисти.

Живеещи.

Издъхващи.

 

И стиховете ни

разбиващи

понякога

са

     просто

                  мъртви.

© Павел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??