31 may 2024, 1:23

По пътя 2 

  Poesía
161 0 0

     П О  П Ъ Т Я  2

 

Славата опиянение носи,но и задължава,

отхвърлена,тя се крие във чувствата,

подхранващи инвенциите,що сътворяват

шедьоври в парада на възторзите и покрусата.

 

Божественият глас изгаря певеца,

палейки огъня в сърцата на публиката,

резонира в акустиката,нажежава атмосферата,

събужда емоциите и те започват,да буйстват...

 

                                        -&-

 

НАХЪСВАНЕ ПРЕДИ ИЗЛИЗАНЕТО НА КИЛИМА

 

                       Т А Н Д Е М

 

Аз и Ти, Тук и Сега,сме винаги заедно,

щом аз мога и ти не си за изхвърляне,

излизаме и точно,прецизно и спокойно го правим,

благодаря ти мое истинско Аз,време ни е,да тръгваме!

 

Напред, за Майка България...

 

С уважение и много любов към всички български грации.

 

 

28.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??