Славата опиянение носи,но и задължава,
отхвърлена,тя се крие във чувствата,
подхранващи инвенциите,що сътворяват
шедьоври в парада на възторзите и покрусата.
Божественият глас изгаря певеца,
палейки огъня в сърцата на публиката,
резонира в акустиката,нажежава атмосферата,
събужда емоциите и те започват,да буйстват...
-&-
НАХЪСВАНЕ ПРЕДИ ИЗЛИЗАНЕТО НА КИЛИМА
Т А Н Д Е М
Аз и Ти, Тук и Сега,сме винаги заедно,
щом аз мога и ти не си за изхвърляне,
излизаме и точно,прецизно и спокойно го правим,
благодаря ти мое истинско Аз,време ни е,да тръгваме!
Напред, за Майка България...
С уважение и много любов към всички български грации.
28.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени