27 feb 2010, 21:05

По средата 

  Poesía » Otra
584 0 1

Тя винаги смразява с поглед,

с който те привлича  към греха.

Аз съм нищо

и плача за тая самота,

която сама повиках

точно във вторник сутринта.

Сега е сряда

(от най-средните)

... няма те - по план и по противодействие

на моето действие.

 А ти виновен си -

нали си мъж, не плачеш

и винаги лъжеш

(в сряда).

Петък е -

отново съм умряла в почивката между

риданието и тишината.

В събота ще ме съживиш наново, нали?!

 

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??