27 февр. 2010 г., 21:05

По средата 

  Поэзия » Другая
535 0 1

Тя винаги смразява с поглед,

с който те привлича  към греха.

Аз съм нищо

и плача за тая самота,

която сама повиках

точно във вторник сутринта.

Сега е сряда

(от най-средните)

... няма те - по план и по противодействие

на моето действие.

 А ти виновен си -

нали си мъж, не плачеш

и винаги лъжеш

(в сряда).

Петък е -

отново съм умряла в почивката между

риданието и тишината.

В събота ще ме съживиш наново, нали?!

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??