13 ene 2008, 1:32

По стъпките на смъртта 

  Poesía » Otra
707 0 7

По твоите стъпки вървя -

по стъпките на Смъртта,

дошла тъй ненадейно, почти неусетно.

Усещам болезненото дихание,

чувам горчивия плач,

а пътят зад мен се затваря

и няма връщане назад.

Отчаяно крещя, оставам бездихана...

Да бях на твое място!

Да бях потънала в студената земя,

за да не виждам как

надеждата последна за света угасва;

за да  не вижам само  мрак и самота...

© Преследваща северния вятър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??