2 abr 2023, 22:11

По стъпките на времето 

  Poesía » Filosófica, Otra
186 2 2

Следвам котешките стъпки на времето –

неуловимо загадъчни.

Пробва всячески силата ми да отнеме то

и ме измъчва порядъчно.

 

Няма поставени предупредителни знаци

и таласъми дебнат в мрака.

Кряскат отгоре полудели птичи орляци,

а напред какво ли ме чака?

 

Толкова дълго вървя, че забравих името

на онова място вълшебно,

ангели където летят в необозримото.

Там само душа е потребна.

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??