5 abr 2020, 23:41

По време на чума 

  Poesía » Otra
711 13 16

В ранената и бяла тишина,
където всяка съчка има памет,
уверените стъпки на сърна...
ловеца ще преследват и ще мамят. 
А той, присвил окото до тире, 
в сърцето ѝ с надежда ще се цели, 
готов преди от болест да умре, 
последната си обич да изстреля.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??