5.04.2020 г., 23:41 ч.

По време на чума 

  Поезия » Друга
705 13 16

В ранената и бяла тишина,
където всяка съчка има памет,
уверените стъпки на сърна...
ловеца ще преследват и ще мамят. 
А той, присвил окото до тире, 
в сърцето ѝ с надежда ще се цели, 
готов преди от болест да умре, 
последната си обич да изстреля.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??