13 oct 2007, 22:20

По вятъра 

  Poesía
576 0 13

В ясна утрин

през прозореца поглеждаш -
посребрени са цветята
от слана.

Не е слана,
а целувките,
по вятъра които ти изпратих.
Но ги замрази
от ревност
есента...



© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??