1 sept 2023, 22:06

По здрач 

  Poesía
183 0 2

 

 

Във здрача уморен откривам

отново старото вълшебство.

Увисва над антени криви

и лампите запалва лесно.

 

И в хладни локви се оглежда

и като обич натежава

и вика някаква надежда

и тъй животът продължава.

 

                        април 1990 г.

                        гр. Сливен

© Лъчезар Цонев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??