5 nov 2011, 12:34

Победата 

  Poesía » Otra
368 0 1


 

 

 

Там, където свършва човешкото,

започва свръхестественото!

 Там, където свършват силите,

 започва Божественото!

Там, където няма надежда,

 започва вярата!

Там, където надделява омразата,

 любовта разкрива прелестта си!

Там, където избухва война,

 мирът говори за себе си!

Там, където свършва битката,

 започва Победата!

 

 

© Jana Light Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??