5 нояб. 2011 г., 12:34

Победата 

  Поэзия » Другая
367 0 1


 

 

 

Там, където свършва човешкото,

започва свръхестественото!

 Там, където свършват силите,

 започва Божественото!

Там, където няма надежда,

 започва вярата!

Там, където надделява омразата,

 любовта разкрива прелестта си!

Там, където избухва война,

 мирът говори за себе си!

Там, където свършва битката,

 започва Победата!

 

 

© Jana Light Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??