Nov 5, 2011, 12:34 PM

Победата 

  Poetry » Other
362 0 1


 

 

 

Там, където свършва човешкото,

започва свръхестественото!

 Там, където свършват силите,

 започва Божественото!

Там, където няма надежда,

 започва вярата!

Там, където надделява омразата,

 любовта разкрива прелестта си!

Там, където избухва война,

 мирът говори за себе си!

Там, където свършва битката,

 започва Победата!

 

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??