25 may 2014, 19:44

Почерк 

  Poesía » Otra
406 0 2

 

 

 

 

 

 Почерк

 

Разсъдък почнеш ли да губиш, провери
дали останал ти е почерк.
Ръката гладко по листа все още ли върви,
без думи ритъмът диктува ли ти своя прочит.


И щом от автентичен почерк
останали са някакви следи,
надежда някъде далече сочи
на разума отминалите дни.

 

април 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??