25.05.2014 г., 19:44 ч.

Почерк 

  Поезия » Друга
393 0 2

 

 

 

 

 

 Почерк

 

Разсъдък почнеш ли да губиш, провери
дали останал ти е почерк.
Ръката гладко по листа все още ли върви,
без думи ритъмът диктува ли ти своя прочит.


И щом от автентичен почерк
останали са някакви следи,
надежда някъде далече сочи
на разума отминалите дни.

 

април 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??