26 sept 2011, 9:05

Почти живеех с теб, сред мъртвите 

  Poesía
1253 0 36

Почти умрях докато се разделяхме
и се стопяваха в небето птиците.
Така през зимата дори постелите
измръзваха отвън на жиците.

Почти живях и аз, сред вълците,
когато се протягах в пещерата ти.
И виех към луните ти прекършени
дълбаейки със нокти по стената.

Почти умрях от хищното докосване
на зъбите ти впити в кървите,
така докато ме прахосваше
почти живеех с теб, сред мъртвите.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??