19 ene 2010, 13:30

Почти любовница 

  Poesía » De amor
1603 0 6

Порочна съм. Порочни са моите мисли.

Не ги гаси ни страх, ни забрана.

Гореща съм. Горещо от дъха ти ми стана.

Стомана съм. Тека разтопена в дланта ти.

 

Не крия. Не крия колко много те искам.

Съвестта ми без сила напълно притискам.

Докосвам те. И двамата знаем, че не е неволно.

И с всеки следващ миг го правя неусетно, повторно.

 

Прехапваш устни. Езикът ти ги милва греховно.

Сърцето спира. Изригва от страст недоволно.

Попивам всичко. Жестове, погледи, думи...

Каква мръсотия се е побрала в ума ми!

 

Проклета съм. Проклета от всичко, което желая.

Чужд си. Контролираме се, но докога - не зная?!

Зависима съм. Искам свръхдози от тебе.

Горя в абстиненция. Не си взимам, а си до мене.

 

Побърквам се! Мислите ми са лечимо болни.

Искам си хапчето! Подай ми го с устни отровни.

С морал живях. Цял живот му бях вярна съпруга.

По дяволите моралът! Любовницата вече ще бъда!

 

По дяволите всички, които ще ме укорят!

Живейте прилично. Осъждайте страстта на смърт.

По дяволите - нея! Нека съм жестока и долна!

Изгарям по него - влюбена, жадна, греховна!

© Ивелина Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??