13 abr 2008, 9:21

Почти равносметка  

  Poesía » Filosófica
704 0 10
 

Почти равносметка      

 

Аз нямам резервации за рая.

Въобще не бързам да отивам там.

За ада пък, не искам и да зная,   

там - в пъкъла, едва ли ще съм сам.

 

Дори не си помислям да повтарям

живота си отново. Що за гаф? 

Живях. Живея. И съм благодарен.

Друг нека казва, кой е крив, кой - прав.

 

Разправят, че не съм си бил полезен.

Живял съм, както пил съм - все на екс.

Но от това не станах по-разглезен,

а се научих да живея в стрес. 

 

Не чакайте да кажа - съжалявам.

Кой би могъл на мен да ми прости?

Когато греховете носят слава,

трупат ги други - но ги плащаш ти.

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??