6 nov 2006, 20:20

Под дъжда 

  Poesía
701 0 2
Плаче с мене небето
и морето
виновно се люшка.
Вината умира в сърцето
на нощния ручей.

Викът ми
се слива с мъглата
и се смълчава.
Дързостта ми
затръшва вратата
и гола под дъжда застава.

© Гергана Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??