6 нояб. 2006 г., 20:20

Под дъжда 

  Поэзия
695 0 2
Плаче с мене небето
и морето
виновно се люшка.
Вината умира в сърцето
на нощния ручей.

Викът ми
се слива с мъглата
и се смълчава.
Дързостта ми
затръшва вратата
и гола под дъжда застава.

© Гергана Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??