Nov 6, 2006, 8:20 PM

Под дъжда 

  Poetry
684 0 2
Плаче с мене небето
и морето
виновно се люшка.
Вината умира в сърцето
на нощния ручей.

Викът ми
се слива с мъглата
и се смълчава.
Дързостта ми
затръшва вратата
и гола под дъжда застава.

© Гергана Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??