4 jul 2010, 17:49

Под дъжда 

  Poesía
666 0 2

Под дъжда, който днес не вали,

с теб ще бъда - теб, който те няма;

ще те гледам със нежност почти,

с обич липсваща, с огън без пламък.

 

И ще вярвам, че, всъщност, си там,

ще си вярвам дори, ако трябва,

да затварям очи и да знам,

че със липсваща вяра си вярвам.

 

След това ще затворя мига

във една своя тясна окръжност,

ще си мисля, че имам света,

даже всички да мислят, че лъжа.

 

И ще вярвам, че, всъщност, си там,

ще си вярвам дори, ако трябва,

да затварям очи и да знам,

че със липсваща вяра си вярвам.

 

 

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??