20 mar 2011, 12:39

Под онова голо небе... 

  Poesía
559 0 5

                                                                        >>>

 

... все още е утро

и едва с пролетта се пробужда

разсъблича одежди безшумно

и шепти че отново съм нужна…

в нежен порив преливат постели

закачливо отмятат завивки

и безпръстно докосват плътта ми

да рисуват в страните усмивки

и Луната проблясва все в бяло

и през клоните тихо наднича

и разказва за песни поспрели

във съня на безумно момиче...

ей така недоспала затихва

по ръцете ми влюбено тлее

и преди да докосне косите ми

все за нещо на прага копнее…

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво е... в мен!

    Благодаря Ви!
  • Всяка пролет ражда копнежи и събужда заспалото. Сезонът на мечтите и промените, когато ти се иска само да се усмихваш.
    Красива е поезията ти, много красива.
  • Чудно е, Бети!
  • Благодаря!
  • красиво е при теб, beti.
Propuestas
: ??:??