Под повърхността на привидното спокойствие
се крият чувства – който искат да взривят тишината
със своите истини... дремят като неизригнал вулкан
и рано или късно ще излязат на повърхността
за да разкажат за себе си... И ето времето
тъй неусетно минава – като пясъчен часовник
се отронват лъжи, доверие, приятелства...
Но когато го обърнем и променим мисленето си
той все така отронва златни песъчинки...
но вече те са обвити от сиянието на любов,
вяра и надежда в доброто и дни изпълнени с щастие!
И тогава времето ще бъде реално – ще се докоснем
и до най смелите си мечти! Защото всеки човек е роден
да живее достойно! Във мир, разбирателство и любов...
И тогава вселената ще се усмихне, ще ни помилва
с благослов!И напук на тежкото време –
в душата ще заблести онази чиста и неопетнена
божествена частица – която ни води към Рая!
Катя Джамова
20.04.2018г
© Катя Todos los derechos reservados
С пожелание за една вълшебна творческа вечер!