Аз ти подарих мечтата,
слънцето и красотата,
малки светещи звезди,
огънят във две души!
Подарих ти небесата,
аромата на цветята,
нежността и любовта,
всяка капка на дъжда.
Подарих ти светлините
и вълшебството на дните,
всички стръкчета трева
с диамантена роса.
И докоснах те с усмивка,
с нежна пареща целувка!
Обич в моята душа,
ти си всичко на света!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados