Aug 20, 2022, 8:14 AM

Подарих ти 

  Poetry » Love
398 0 2

        

      Подарих ти

 

Аз ти подарих мечтата,

слънцето и красотата,

малки светещи звезди,

огънят във две души!

 

Подарих ти небесата,

аромата на цветята,

нежността и любовта,

всяка капка на дъжда.

 

Подарих ти светлините

и вълшебството на дните,

всички стръкчета трева

с диамантена роса.

 

И докоснах те с усмивка,

с нежна пареща целувка!

Обич в моята душа,

ти си всичко на света!

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??