12 abr 2023, 21:33

Подаръкът 

  Poesía » De amor
236 1 0

Ако можех да ти дам подарък
за рождения ти ден,
Подарила бих години.
Моите. Твоите. Нашите.
Мечтаните. Неизживяните.

 

Ако можех да ти дам подарък,

спомените бих изтрила. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Нежеланите. Събраните.

 

Ако можех да ти дам подарък, 
Сътворила бих за тебе нови дни. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Сънуваните. Невъзможните.

© Нели Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??