12 апр. 2023 г., 21:33

Подаръкът 

  Поэзия » Любовная
235 1 0

Ако можех да ти дам подарък
за рождения ти ден,
Подарила бих години.
Моите. Твоите. Нашите.
Мечтаните. Неизживяните.

 

Ако можех да ти дам подарък,

спомените бих изтрила. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Нежеланите. Събраните.

 

Ако можех да ти дам подарък, 
Сътворила бих за тебе нови дни. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Сънуваните. Невъзможните.

© Нели Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??