Apr 12, 2023, 9:33 PM

Подаръкът 

  Poetry » Love
237 1 0

Ако можех да ти дам подарък
за рождения ти ден,
Подарила бих години.
Моите. Твоите. Нашите.
Мечтаните. Неизживяните.

 

Ако можех да ти дам подарък,

спомените бих изтрила. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Нежеланите. Събраните.

 

Ако можех да ти дам подарък, 
Сътворила бих за тебе нови дни. 
Моите. Твоите. Нашите. 
Сънуваните. Невъзможните.

© Нели Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??